Economy

De compacte zwembaden van Starline Economy, verkrijgbaar bij Vissers Zwembaden in Den Bosch, zijn geschikt voor de kleinere tuin. Deze zwembadlijn bestaat uit twee modellen in verschillende maten en andere mogelijkheden. U heeft de keuze uit een rechthoekig model met diverse opties qua inlooptrappen en een model met een geïntegreerde halvemaan trap. Beide modellen zijn met of zonder nis voor een Roldeck zwembadafdekking verkrijgbaar.

De kenmerken van de Starline Economy zwembaden

Heeft u een tuin met beperkte ruimte voor een zwembad? Dan bieden de Starline Economy zwembaden al snel uitkomst. Door de compacte vorm is het mogelijk om een zwembad van dit model op de gewenste manier in uw tuin te (laten) plaatsen. Hierbij helpen wij u uiteraard graag. Een zwembad van de Economy Line van Starline, waar we als zwembadspecialist in Den Bosch officiële dealer van zijn, bevat de volgende kenmerken:

  • Lengte: 7 meter
  • Breedte: 3,5 meter
  • Diepte: 1,4 meter

Vraag om deskundig advies

Wij beschikken over de juiste kennis en vakkundigheid om u compleet van dienst te zijn. Zo kijken we graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden voor de aanleg van een zwembad dat volledig naar uw wens is. Neem contact op met onze specialisten door te bellen naar 085-1050005 of door een e-mail te sturen naar sales@visserszwembaden.nl. Of kom langs in onze showroom in Den Bosch voor nog meer inspiratie.