Starline zwembaden

starline-den-bosch-vissers-zwembadenDenkt u erover een zwembad aan te schaffen voor in uw tuin of binnenruimte? De zwembaden van Starline zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Uw wensen en eisen bepalen welke zwembad het beste bij u past. Kiest u voor een binnenzwembad zodat u het hele jaar door kunt zwemmen in de privacy van uw eigen huis? Of wenst u liever een zwembad voor in de tuin zodat u kunt genieten van de seizoenen?

ZWEMBADEN – INFINITY LINE


Een zwembad uit de INFINITY Line is stijlvol en straalt rust uit. Kenmerkend voor een INFINITY zwembad is dat de waterlijn gelijk loopt met het terras. Daardoor lijkt het zwembad te versmelten met de omgeving en heeft het een prachtig spiegelend effect. Het design van de bassins toont strakke architectonische lijnen en hoeken.

nextt Alles over INFINITY zwembaden

ZWEMBADEN – NOVA LINE


Het ontwerpteam van Starline bracht voor de ontwikkeling van de NOVA Line het concept ‘zwembad’ terug tot de essentie. Met als resultaat strakke minimalistische lijnen. Deze zwembadlijn wordt gekenmerkt door een hoge waterlijn direct onder de randstenen.

 Alles over NOVA zwembaden

ZWEMBADEN – DYNAMIC LINE


De zwembaden uit de DYNAMIC Line zijn verkrijgbaar met diverse inlooptrappen. Echt bijzonder is de royale rechthoekige inlooptrap met loungeplateau net onder de waterspiegel. Een heerlijke plek om te zonnebaden terwijl u deels in het water zit. DYNAMIC zwembaden zijn standaard uitgerust met een nis achter het bad voor een Starline Roldeck® zwembadafdekking en een veiligheidsrand voor de ondersteuning van een uitgerolde afdekking.

 Alles over DYNAMIC zwembaden

ZWEMBADEN – ESSENTIAL LINE


De zwembaden uit de ESSENTIAL Line kenmerken zich door de ruime gelijknamige vaste ESSENTIAL inlooptrap over de volle breedte van het bassin. Deze zwembaden hebben een tijdloos ontwerp met een klassieke tint. Een ESSENTIAL zwembad kan uitgevoerd worden met of zonder nis voor een Starline Roldeck® zwembadafdekking. De standaard veiligheidsrand zorgt voor de ondersteuning van een uitgerolde afdekking.

zwembad_carre_blok_4 Alles over ESSENTIAL zwembaden

 

ZWEMBADEN – ESSENTIAL XCITE LINE


Het zwembad uit de Essential Xcite line maakt iedereen enthousiast. Het tijdloze karakter gaat hand in hand met ieder tuindesign. Een Essential Xcite zwembad zorgt voor extra sfeer zodat u volop kunt genieten. Uw tuin verandert in een gezellige plaats, perfect om te vertoeven met vrienden en familie.

Alles over ESSENTIAL XCITE LINE zwembaden

 

ZWEMBADEN – CLASSIC LINE


De zwembaden uit de CLASSIC Line zijn uitgerust met een klassieke halvemaan inlooptrap met ‘schouders’. De bovenste traptrede heeft een zogenaamd startblok waar optioneel een jetstream – voor een krachtige zwemtraining – geplaatst kan worden. Een CLASSIC zwembad is hét model voor de tuin in landelijke of mediterrane stijl. Het ultieme vakantiegevoel gewoon in uw eigen achtertuin!

zwembad_romana_blok_5 Alles over CLASSIC zwembaden

 

ZWEMBADEN – CITY LINE


De compacte zwembaden van de CITY Line zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere tuin. Ze zijn namelijk net geen 8 meter lang en hebben een breedte van 3,5 meter. Deze zwembadlijn biedt keuze uit twee modellen. Een rechthoekig model met verschillende mogelijkheden qua hoektrappen of een rechthoekig model met een halfronde trap zoals hier op de foto.

zwembad_ergonomic_blok_6Alles over CITY zwembaden

 

ZWEMBADEN – URBAN ACTIVE


Starline biedt de oplossing om even aan het drukke stadsleven te ontsnappen met een nieuw zwembad; de Urban Active. Compact en functioneel, met deze woorden omschrijft u dit zwembad het beste. Het zwembad past met haar compacte afmetingen in iedere stadstuin. Daarnaast is het design speciaal ontwikkeld om een Starline Endless Swimming in te plaatsen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw zwembad en eindeloos kunt zwemmen.

Alles over URBAN ACTIVE zwembaden

ZWEMBADEN – ECONOMY


De compacte zwembaden van de Economy zijn geschikt voor de kleinere tuin. De Economy Line bestaat uit 2 modellen in verschillende maten en andere mogelijkheden. Een rechthoekig model met verschillende opties qua inloop trappen, en een model met een geïntegreerde halvemaan trap. Beide modellen zijn met of zonder nis voor een Roldeck® zwembadafdekking verkrijgbaar.

Alles over ECONOMY zwembaden

Enkele Starline zwembaden door Vissers aangelegd

starlien carre 90+ drunen (2)

starline carre 100+ uden

schaijk carre 80+ (3)